ONZE MISSIE

Love Strong is in 2019 voor het eerst georganiseerd door Arjen en Sifra Veerman. Geboren vanuit een droom, werd Love Strong editie 1 in mei 2019 een feit. Het was anderhalve dag gevuld met aanbidding, creatieiteit en toerusting van o.a. Miriam Swaffield (bekend van Navigators en de EO-Jongerendag). Tijdens de outreach gingen meer dan 80 mensen de straat op, en de verhalen van harten die open gingen voor Jezus, bemoediging en genezing klinken nog na in onze oren. 

Love Strong wordt georganiseerd vanuit We Rise Up, hun persoonlijke stichting. We Rise Up bestaat uit verschillende communities waarin mensen samen het geloof leven. Ook worden evenementen georganiseerd en werken ze samen met een aantal interkerkelijke organisaties, zoals JHOP in Den Haag en Laatonsaanbidden. 

Arjen is spreker en heeft een adviserende en uitvoerende rol binnen diverse organisaties. Sifra is een sprekende en zingende inspirator, ze is aanbiddingsleider en leidt een creatief platform. 

We dragen de missie om mensen  niet alleen te zien helen, maar om ze volledig op hun plek tot bloei te zien komen. Ieder mens is geschapen met unieke creativiteit en talent, en een individuele roeping.


Het zoeken hiernaar begint bij intimiteit met God, dat is de bron waar vandaan alles vloeit en dit proberen we zelf ook uit te leven. Van daaruit vloeit een levende relatie en wandel met Hem, waarin je karakter groeit en je kan gaan stappen in het plan wat God voor jou heeft.

Arjen Veerman

Initiatiefnemer en organisator

Sifra Veerman

Intiatiefnemer en coördinator aanbidding en kunst

Dick Westerhof

Strategisch adviseur

Rachel Sleurink

Vrijwilligerscoördinator

Daniël van Deutekom

Netwerker

Greg Robson

Financiën

Willemijn Veerman

Outreach coördinator

Lennart Roosendaal

Fondsenwerving

Jemmilie Swift

Hospitality coördinator

MAAK KENNIS MET ONS TEAM